SENSASI!!! CUBAAN MENIPU TERBONGKAR

Terkejut Gee menerima panggilan dari abang Gee di Melaka mengatakan gambar solekan Gee dan pakaian Gee berada di salah sebuah butik Pengantin di Melaka. Tambahan menjadikan Gee lebih berang apabila staff tersebut memberitahu solekan dan baju tersebut dimiliki oleh butik tersebut dan di tempah di Kuala Lumpur. Sedangkan baju dan solekan tersebut adalah milik kami. Gee akan mengambil tindakan di atas perkara tersebut. Nasib baik abang Gee membuat tinjauan market di sana. Kalau tak buta-buta jer hasil kami di akui milik orang lain. Gee akan membuat perhitungan dengan pemilik syarikat tersebut atau perkara ini akan di bawa ke mahkamah....

P/S: Menjadilah orang yang jujur dan ringankanlah mulut jika memerlukan pandangan dan bantuan. Pantang betul Gee kalau orang yang suka menipu ni... Begitu juga dengan gambar yang ada kat blog ni. Pastikan anda mendapatkan kebenaran sebelum membuat salinan. TQ

Comments

achee_b165 said…
oho..yer ker? x baiknyer wat camtuh... klu nk niaga biar la cara halal..huhu...sian mak, sabar la yer..harap ada hikmah nnti tu!!

~p-na mama oja~
Jason said…
laaa...truknyerr....amik jer tindakannn....saman jerr...org cam tuh ceh jahat ni hehehe
geecantik said…
Itulah.. first gee nak buat rundingan sama ada gee akan buat teguran dan juga berbincang dengan cara elok supaya tidak menyakiti mana-mana pihak. Kalau mereka beralasan.. see kat courtjelah...
Anonymous said…
apeee lagi gee!!!! samannnnn!!! suke sukeeeeee jee nk amik hasil kerja orang lain!!!! huh!!!

Popular Posts