PENCARIAN MENJADI MODEL BUTIK GEE CANTIK!

Comments

salam..saya aen
sis..saya berminat..but saya tgh tggu my photos..if nk view boley view my facebook...na'ela farafisya..
thanx
geecantik said…
Hi Nurainatul... Pengumuman akan dibuat pada minggu hadapan... Terima ksih
[vanda_diana] said…
Sy sangat berminat . . . tapi sayangnya xckup 5'5 . . . sy 5'3 . . . photo ada if nak . . . sy boleh emailkan . . .
cerita kukupink said…
still na cari model ke? if tade pengalaman boleh ke?
EINZONE said…
saya pun berminat..tapi saya berhijab..bole ke?
yuya said…
im interested...pls view my fb
facebook.com/nurjoanne
Aliza Liza said…
masih mencari modal ker. sy berminat tapi tak cukp tinggi boleh ker
Ermy Suhada said…
sy brmnat ...pls view my fb Ermy syaz
geecantik said…
Assalam semua kalau anda berminat untuk menjadi model dan belajar bagaimana pose di hdadapan camera dan catwalk boleh datang ke butik kami. kami akan membuat kelas berdasarkan permintaan. Sebarang pertanyaan sila hubungi AZRIN HASHIM di talian: 017-2608706
geecantik said…
GEE CANTIK BRIDAL HOUSE- Alamat SU 1458-UP JALAN MASJID TANAH RIA UTAMA, TAMAN MASJID TANAH RIA,78300 MASJID TANAH, MELAKA. 063841855 (PAKAR DALAM SOLEKAN & PERKAHWINAN, INTERIOR DESIGN, LANGSIR, CADAR, DAN SEBAGAINYA)
Alamat: Di Bandar Masjid Tanah Melaka.
HP : EN.RAMAN(BOS) 012 - 689 5761 / chichi 016-3091040 / BUTIK:06-3841855
lisa said…
This comment has been removed by the author.
emy said…
hai! saya nur emelia natasha. saya dah email resume saya dan beberapa gambar saya di geecantik79@gmail.com ^_^ saya harap tuan/puan sudi meluangkan masa untuk melihat gambar2 saya tu :)
emy said…
This comment has been removed by the author.
ezzaty yana said…
salam saya berminat untuk menjadi salah seorang model untuk butik gee cantik..kalo photo boleh cri saya di fcebook miz zaty zul..saya student kolej ptpl..harap sya dterima
Nurul Anisuhada said…
salam .. jika berminat mcm mne nk sertai nye yew ?
Nur Alyaa said…
This comment has been removed by the author.
Nur Alyaa said…
salam, sy nur.. sy berminat sngt.. tp masih ada kekosongan lg ke?
syakilla sokeri said…
Salam myb dah lame.. sje nk cuba nasib..heheh sy berminat sngt utk mnjdi model..minat sngt2..dari kecik..tapi xd peluang..hope pertimbangkan.. nie no sy 0145207654.. salam

Popular Posts