BERITA BAIK UNTUK DUNIA SOLEKAN! JOM BELI BUKU NI BEB

Dari wajah tipikal menjadi supermodel!
THE PERFECT BOOK IN BAHASA MELAYU KELUARAN ALAF 21
Seraut wajah yang pucat dan polos boleh berubah manis serta memikat de­ngan hanya secalit gincu bersama selayang bedak. Bersolek dan ber­dandan memang tidak boleh dipisahkan dengan wanita. Fitrah wanita sentiasa mahu tampil cantik, anggun dan menawan. Namun tidak semua berpeluang untuk mempelajari cara yang betul tatkala bersolek.

Untuk itu Amy Janz dan Lily Haslina Nasir ber­ganding tenaga, berkongsi segala tip, petua dan langkah demi langkah untuk dikongsi bersama anda yang ingin tampil lebih cantik dan menawan. Diharapkan buku ini dapat membantu wanita untuk ke­lihatan lebih sempurna tatkala bersolek. Bermula dengan me­ngenali peralatan dan fungsi, teknik solekan serta cara bersolek yang paling asas hingga­lah tip untuk ber­solek malam, majlis, solekan ringkas, funky yang boleh menampilkan kelainan untuk solekan anda.

Mudah-mudahan buku ini memberi manfaat serta ke­yakinan kepada setiap wanita untuk tampil lebih ber­keterampilan.
Tahniah buat Amy Janz dan Lily Haslina Nasir. BUKU INI SEDANG DI CETAK. SILA HUBUNGI ALAF 21 03-55118820/21 (Harganya RM19.90) 144 halaman. JOM BELI!

Comments

Jasfyra said…
bagusnya buku ni..
tq sbb share info ni
saya nak beli la,sbb saya xpro mekap..hihi
geecantik said…
Yep jasfyra!. Its Good Grab this book cepat. Tapi ia masih dalam cetakan..Sila ke www.alaf21.com.my atau menghubungi alaf21 sendiri di talian 03-55118820/21
Che Kay said…
ooooo tak keluar lagi ek. baru nak cadang2 cari di kedai buku. =)
geecantik said…
Belum lagi KAY... dalam cetakan sekarang...
AmY-AdLi said…
wah.. tgh cetak lg eh
wajib bli neh...
geecantik said…
beli jangan tak beli... complete... dari asas, mengenali setiap peralatan, funsi peralatan, cara menggunakannnya di wajah, teknik solekan, shading dan sebagainya... hanya Rm19.90 je murah giler...
L'Touch said…
beli jgn tak beli!!.. :D
nunnieyindahouz said…
Salam gee..hihi..ingatkan dah kuar buku tu..minggu depan br kuar.. kita call alaf 21 tadi..org jwb call tu mcm nk marah jerk...huhu...
geecantik said…
nunny.. mereka sedang sibuk agaknya... harap maafkan mereka... ok buku tu akan keluar hujung bulan januari. Kemungkinan besarlah selewat-lewatnya awal februari... harap maklum...
incek gee bila pulak nk ajar mekap? dah lama ni tunggu open kelas ni.. hihi~
geecantik said…
lepas buku ni keluar baru i boleh start. This book boleh jadi manual Gee Cantik nanti.
Azi3 said…
GEEE azie nk beli satue... mcm mn nk dapatkan?? nak gak tau...
geecantik said…
Ya Azie... Akan diberitahu kelak jika buku ini akan beradda dipasaran nanti. Selalu tengok blog gee tau.. Good for u yang suka makeup...
su said…
slm..geecantik..
saya petama kali menjenguk blog u ni terus terpikat..
best..excelent..

lagi x saba ..saya nk book dan nak beli satu buku nih..tlg informe klu dah boleh beli.
harap2 semua petua2 didalam nye complete.

macam mana nak beli ek?saya drp jb.

semoga betambah success dan terus maju...

saya terpikat dgn andaman geecantik
boleh tunjuk ajar?he..he..he..
marinahunny said…
aaarrgghh nk beli nak beli!
geecantik said…
ye.. tunggu buku solekan sedang di print.. Covernya akan dapat dari printing 3.1.2010. So akan binding buku tu dalam this week... Jangan risau saya akan paparkan di blog ni dan cam mana nak dapatkan buku ni selain iklan buku ini akan disiarkan di majalah kumpulan karangkraf seperti mingguan wanita, akhbar sinar harian dan sebagainya... apa-apahal boleh hubungi alaf 21 di talian 03-55118820/21
Anonymous said…
wah.. tak sbr rsnya nak beli buku tu..
tq gee cntik..

looking foward it... sy pun tk brapa pro dlm make up ni hehe.. hrp2 lepas bljr semua taktik dlm buku tu, sy dah biasa dgn make up semua tu..^^

lupa pulak.. gee cantik ada akaun Facebook tak? sy nk add utk urusan akan dtg...^^. insya allah klo tiada aral melintang, sy tgh mcari servis utk makeup event sy nt..
geecantik said…
ok gadis cahaya... my facebook muhamad faizal atau find by email: pijat_2000_my@yahoo.com
geecantik said…
This comment has been removed by the author.

Popular Posts