SANGKAAN RIN TERSASAR - Make over Gee

Pertemuan bersama Rin membuatkan Gee belajar sesuatu darinya. Walaupun Rin berada dalam kesihatan yang tidak sihat namun sikap Rin harus dipuji kerana faham dengan keadaan makeup artis dan juga kehendak fotographernya.

Peringkat permulaan kami membuat satu persalinan iaitu dengan memakai gaun putih berlengan panjang kembang ala puteri gitu! Gee dan photographer (tak ingat nama; kalau dia tengok web gee ni sila tinggalkan number phone ya. Nak keep in touch) membawa Rin keluar rumah untuk mendapatkan shoot terbaik untuknya. Senyumannya tidak pernah lekang sewaktu proses shooting dijalankan.

Tahniah pada Rin dan suami! Dengar dari komen mereka "...pada mulanya nampak macam solekan biasa jer, tapi bila dah siap wow! ala-ala artis!". (Kalau tak betul sila bagi tahu Gee ye komen tu). Kalau betul Alhamdulillah! Yang penting kepuasan pengantin adalah kepuasan terbaik untuk Gee.

Comments

Jason said…
cantekkk....
i like the fake lashes
geecantik said…
muhahaha... panjang giler...

Popular Posts