KELAS SOLEKAN PENGANTIN GEE CANTIK- IN FORMAL


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Masa yang ditunggu-tunggu oleh penggemar makeup. Kini masanya Gee membuat kelas untuk mereka yang menyukai teknik solekan Gee. Kelas ini akan diadakan pada 20 Februari 2010 bersamaan hari Sabtu. Lokasinya di Butik RA Butique di Lendu, Alor Gajah Melaka. Kelas ini dipimpin oleh Gee sendiri dan dilakukan secara informal.

Kelas:
1. No slide show more to talk and discussion. Kemudian melalui kaedah praktikal. Bagi Gee, teori anda boleh timba di mana-mana yang paling penting adalah praktikal. Sungguhpun demikian.

2. Gee akan menyediakan buku Asas Solekan Amyjanz untuk panduan kelas tersebut. Bayaran berasingan dari yuran dan buku tersebut berharga RM19.90. Anda boleh membeli di kelas Gee nanti dengan harga diskaun sebanyak RM18.00. Konsep sapa cepat dia dapat!

3. Kelas akan diadakan pada jam 9.00 pagi sehingga 6 petang. Penekanan kepada teknik solekan pengantin:
a) Socket(soft, separa, hard, full socket)
b) Smocky
c) Smocky Socket.
BONUS: Teknik penggayaan rambut untuk pengantin.

4. Kami akan menyediakan, sijil dan makanan(sarapan pagi, tengah hari dan petang) kepada anda. Daftar sekarang dengan harga RM450 sahaja.

5. PESERTA HANYA 10 ORANG yang terpilih sahaja. Tarikh tutup 5/2/2010. Bayaran boleh dibuat melalui maybank sebelum 6/2/2010. Nama perserta akan dipaparkan kemudian. TQ

Sertakan Nama, Alamat, No Telefon, Email, Blog dan Bayaran deposit RM100(Maybank2u-162106706611).

Comments

azie said…
Alamak Gee , jauhnya kat Melaka. Azie kat Lembah Klang ..huhuhuhu..bila lak Gee nak buat kat area KL/Shah Alam ??
geecantik said…
InyaAllah ada. Maybe dengan butik Wedding galore... tarikh tak tahu bila.. Gee akan diskus dengan lya sweet dan juga butik wedding galore
marinahunny said…
gee, sy dh beli buku asas solekan dgn alaf 21 tu..sy email alaf21 tnya cmne k beli..diorang reply n bgtau cara2 beli online n sy ikut step tu..pastu sy email balik inform detail n bagi attachment resit pembayaran tu tp smpai hari ni xde respon lgsung dr alaf 21 sama ada dh trima atau tidak email dan bayaran yg sy dh buat tu..dh bnyk email sy hntr tp still xde jwpn..ke dia tipu? tolong la gee sy nk beli sgt buku tu.. kat tmpt sy x jmpa pun lg
geecantik said…
OK MARINA SILA EMEL DEATIL KEPADA SAYA tentang pembayaran da detail sepeti nama, alamat, no tel dan buku apa yang dibeli.serta emel.. Biasalah marina kerja langganan dibuat oleh seorang... kesian kerana teman sepejabatnya bersalin. makesure u meail ya.. i akan fowardkan kepada pihak langganan.. asap
geecantik said…
ok i dah bagi ur meail kepada langganan. InsyaAllah minggu depan sampai
alamakkk... melako... jauh haaa..
Atynz said…
gee ade buat x kelas pada thn nie 2011? and di sekitar ampang, selangor??
Atynz said…
gee i nk tanye, gee ade buat kelas tak pada thn nie ,2011??
and buat di sekitar ampang selangor?
Atynz said…
salam, gee i nk tanye gee ade tak buat kelas pada thn nie 2011?? and di sekitar ampang selangor ?
MKnanua said…
GEE...XMO TRY MAKE UP GUNA PRODUK MARY KAY LAK KE? CANTIK GAK KALERNYE..BARANGNYE AKAK ADA..TAPI NK GUNA AKAK XBAPE RETI. KALO NK GITAU AKAK EK 013-3808778.

Popular Posts