BUKU ASAS SOLEKAN SIAP DI PERINGKAT BINDING, SIAP SEDIA UNTUK DI PASARKAN KE SELURUH MALAYSIA.

Yang di nanti-nanti kini akan dimiliki oleh semua penggemar makeup dan juga semua penduduk di Malaysia. Buat pertama kalinya buku yang bakal laris di pasaran dan boleh dikatakan yang terawal buku Asas Solekan yang lengkap dengan panduan asas langkah demi langkah. Gambar yang menarik penuh dengan warna warni memberikan panduan yang sagat bagus di miliki oleh setiap wanita. Bila lagi kalau si isteri ingin menarik perhatian untuk si suami. InyaALLAH ia membantu anda mengenal alat-alat solek, panduan mencari bedak yang sesuai, warna yang padan dan juga teknik solekan supaya tampil sentiasa cantik. Apatah lagi anda terdiri dari badan korporat yang sentiasa ingin menjadi orang yang konfiden dan berkarektor. Solekan salah satu cara bagi mengatasi masalah anda. Jadi dapatkan buku ini dipasaran dalam tidak lama lagi. Hanya tunggu masa dan GREEN LIGHT dari penerbit sahaja untuk dipasarkan. Limited beb! Sapa cepat dia dapat. Harga RM19.90 saje... MURAhhhhhhhhhhh!nya kalau penerbit lain tak dapat harga semurah ini. Tambahan dalam bahasa Melayu. Let's beli...Gee bersama dengan editor Asas Solekan, Puan Norlizawati Yaakob. Perincian kulit buku memang dititikberatkan oleh Gee. Simple dan menarik...Waktu ke kilang cetak memang Gee tak sabar nak tengok buku ni. Tengok! sampai pekerja stor pun berminat nak belikan buku untuk isteri mereka. Apatah lagi wanita-wanita yang bekerja di sana excited nak peroleh buku ni. Kepada mak andam-mak andam sesuai betul dijadikan panduan asas untuk mereka. Memang bagus...

Comments

ynadona said…
gee,yna nak beli tau buku ni.camne ek?
ziha said…
hmm menarik..cmne nak beli? dah de kat bookstore ke?
Azi3 said…
x kira nk gak .... nk gak...
geecantik said…
belum lagi... tunggu
camane nak beli ni gee... copkan adie 1 tau....
iEnA eLiEnA said…
salam..
menarik buku nie..
gee..ley beli online tak kat gee?
klu g bookstore mesti cpat abes
geecantik said…
THIS book akan keluar this week di pasaran... Tunggu sahaja dikedai buku... JOM BELI
iEnA eLiEnA said…
ala x ley beli online eyy
cedey :(
geecantik said…
ok kalau nak beli boleh on line melalui maybank2u so tel alaf 21 untuk dapatkannya...
iEnA eLiEnA said…
owkay..
ehh gee..
iena bru perasaan..video lagu tema kompang di palu tu..haha tu iena yg wat ler tu..mase wedding kat pwtc..hehe
geecantik said…
oh ya... best lagu tu iena...
iEnA eLiEnA said…
yups..ha ah mmg best giler lgu tu..
iEnA eLiEnA said…
This comment has been removed by a blog administrator.

Popular Posts