ALA MODEL KATANYA PERTUNANGAN ATIE DI SEKSYEN 24 SHAH ALAM


SILA KLIK UNTUK BESARKAN GAMBAR!

Selepas sehari persandingan Afzan, Gee mengambil alih tugas seterusnya dengan membuat makeover special ala artis katanya. Kekonon Atie mahu bergaya seperti model di dalam cover majalah pengantin. "Sebab orang kata muka bakal tunangnya macam Ashraf..." kata Atie kepada Gee. Teknik solekan pun mahukan kelainan iaitu smocky hitam. Wah! kelas kata Gee kepada Atie. Kami sempat bergurau senda sewaktu membuat makeover kepadanya. Ceria dan meriah!

Wah! tengok tu macam dalam majalah pengantin. Bergaya sakan mereka. Apa-apa puan ual berdua sporting giler. Superp!!!

Tengok tu... bergaya sakan si Yati ni. Amboi-amboi manis betul senyumannya. Bertuahlah si Usop ni dapat si Yati. Huhuhu... Untuk kengkawan Atie bolehlah tumpang glamour sekalikan. Paparan di bawah kenangan sewaktu kami melakukan sesi shooting ke atas pasangan manis ini. Kecoh giler haritu. Gee pun 2 X 5 gak join gelagat mereka. Enjoy...

Comments

awek bota said…
wah.glame gitu.wish u congrat 4 ur engagement.sorry coz tak dapat extend.farid kena koje.pape pun tahniah wat korg ber2.
ImaDean said…
anda telah di tag - sila layari blog imadean untuk mendapatkan award anda

Popular Posts