SHARING THE PRODUCT'S SECRET

Ahad yang lepas Gee turun padang sendiri pergi beli barangan M.A.C yang kehabisan. Selalunya Gee memang suruh kawan Gee belikan. Tapi haritu kebetulan Gee pergi ke Mid Valley so Gee pun tengok-tengok produk terbaru keluaran M.A.C. Tapi hati Gee hanya terpaut pada barang-barang yang ada gee tunjukkan tu. Yang lain tu nanti dulu. "Berbelanja mengikut budget". Itupun Gee dah terlebih budget dah semua produk tu adalah dalam Rm450-Rm500. Kuantiti sikit tapi the quality tu yang penting. Gee mamang suka sangat produk M.A.C walaupun ada produk lain yang jauh lebih baik dari M.A.C seperti Bobby Brown, Forever, Shuemura entah apa-apa lagi jenama yang glamour sekarang... Yang penting teknik solekan dan produk yang baik menyumbang kepada hasil yang lebih baik. Tapi kalau pakai jenama AVON pun kalau teknik solekan bagus cantik jugakan. So tepuk dada tanya selera, pilihan hanya di hati anda.

Comments

Anonymous said…
wah geee..... :) lisa tak penah try product make up M.A.C...gee...produk elianto ok takkk????
Anonymous said…
hii..hehehe....owh ye kee...bukan ape..rasanya M.A.C macam mahal skit..hahah...lisa dah lah tak keje...so kene beli yang save budget skit..heheh...lisa pun samee...harammmm tak buat thesisss.................aduhaiiiiiiiiiiiii
geecantik said…
lisa.. kalau lisa nak beli mac lehlah call gee. Geekan member m.a.c..

Popular Posts