SOLEKAN PERTUNANGAN UNTUK SI GADIS COMEL

SILA KLIK GAMBAR UNTUK BESARKAN IMEJ
Ralat rasa di hati kerana tidak dapat merakamkan banyak gambar kenangan untuk gadis yang menetap di Alor Gajah Melaka ini kerana memandangkan Gee terpaksa untuk memakeover pengantin yang lain. Teknik solekan Smocky Eye dark puple and Black di kenakan pada mata gadis comel yang berkelulusan Ijazah dari UTM Skudai, Johor. Majlis pertunagan yang simple dengan mengenakan baju kurung berlabuci simple. Anyway Gee Cantik Resources mengucapkan sekalung tahniah dan jika berpuas hati boleh ambil gee makeup lagi... huhuhu :)

Comments

dina said…
Memang cantik tang mata tu gee, akak ni dah berapa kali nak cuba buat teknik smokey eyes ni tapi tak menjadi, may b nanti akak try masa mekapkan kwn utk dinner bulan June nanti...
geecantik said…
Ya mencuba itu penting.. sentiasa beruasaha dan minta pertolongan dari Allah. InsyaAllah dia akan beri ilmu tu...
gee,

nak tanya, shading you guna color apa?

kryolan negro no. 2 ker?
geecantik said…
oh untuk shading gee guna kryolan dan juga powder-compact powder mac yang gelap sikit. Negro 2 pon ok juga.. no 6 pun ok 8 .. ikut keadaan pada kulit muka dan warna kulit pengantin.
aretin said…
salam..i nk tahu..u trm x tmphan di alor star? i suka "solekan pertunangan untuk si gadis comel"
aretin said…
salam..i nk tnya, u terima x tmpahan di alor star..?
i betul2 suka ngn "solekan pertunangan untuk si gadis comel" tu..
aretin said…
salam..i nk tnya, u terima x tmpahan di alor star..?
i betul2 suka ngn "solekan pertunangan untuk si gadis comel" tu..

Popular Posts