InTrend MEMPERKUATKAN GEE CANTIK

Syukur Alhamdulillah kepada Allah Yang Maha Esa. Rezeki Gee dapat memasuki ruangan di Majalah InTrend. keluaran Mei 2009. Terima Kasih tidak terhingga kepada penulis (Marini Mat Zain) dan editor InTrend iaitu Rosie Haslinda Nasir kerana telah membuka mata hati untuk membuat promo blog kami. Kami berbesar hati dengan keminatan anda untuk memberikan ilmu kepada pembaca InTrend tentang dunia makeover. Kata pepatah, kecil tapak tangan, nyiru kami tadahkan. Apalah guna jika ilmu tidak disampaikan demi perkembangan tamadun kita. Jika diberi peluang sekali lagi ingin Gee berkongsi didalam laman yang lain tentang bagaimana memulakan bisnes on internet dalam dunia kecantikan. Murah! Jimat! & Effective.

Comments

Kay Faizal said…
gituh kak gee meletup! ni yang nak beli intrend bulan ni. :D
geecantik said…
huhu takdelah kay. Dia promo blog jer... takde cerita besar pun. Sikit jer.. ruangan blog.
fendy0211 said…
tak kesah le, kecik ke, besau ke.. yg penting kalo dah masuk dlm magazine tu, sure le owang masuk blog awk Gee..Doa2 murah rezeki ek...
geecantik said…
YA fendy... awak kat ner.. bila nak kuar lepak-lepak ekk...
Andaman D'Ana said…
Gee..u sgt bertuah...mcmana boleh keluar dlm majalah...cuba citer sikit..kita sgt jeles la .. apa2 pun wish u good luck...
geecantik said…
Saya tak pernah minta pun masuk ke dalam InTrend.Allah s.w.t membantu saya setelah saya mendapat hati saya yang baru... Maksud saya pengisisan hati kepadaNYA lebih kuat. InsyaAllah dia membantu kita.
Beauty Touch said…
tahniah u~u r d best!!!
salam perkenalan i fina =)

Popular Posts