MAKEOVER BEFORE AND AFTER 15 Mac 2009

Ha gambar kat atas ni adalah hasil dari lensa Gee. Sekeping gambar kat bawah ni pulak katanya dari www.polinifotografik.com.Terima kasih kepada zahriminamin kerana sudi menyumbangkan hasil kerjanya kepada Gee Cantik. www.polinifotografik.com(sebab gambar tu diedit oleh polini and zahriminamin just photographer sahaja)

KLIK UNTUK BESARKAN GAMBAR
Ahad yang lepass merupakan satu cabaran besar bagi Gee. Dengan dua tugasan dalam satu hari yang sama menjadikan Gee agak letih. Kebetulan Gee ada urusan sebelah petang di Kuala lumpur. Apa-apapun Gee sempat merakamkan gambar before dan after untuk anda semua. Gee tak sempat untuk menunggu disetiap Majlis sama ada pertunangan dan juga perkahwinan. Gambar pun hanya setakat sempat dirakamkan melalui h/p gee jer. Ingin Gee memohon kepada photograpaher berkenaan, emailkan kepada Gee. Terima Kasih.

Comments

Kay Faizal said…
WAAAAAA...(nga nga mulut melihat hasilnya...)

Popular Posts