Gadis Kelang - Solekannya Simple

Rasanya pic ni dah lama juga. Sebab dah lama sangat dah tak update blog ni. Waktu ni... Gee dapat job last minute sebab pengantin ni nak jugak Gee makeupkan. Very simple majlisnya, dan dia pun tidak mahu bercukur. Apa yang Gee boleh bantu adalah mengurangkan masalah jerawat dan juga merubah wajahnya menjadi berseri. Lihatlah hasilnya before and after...

Comments

annfrendly said…
walaupun simple mekapnya tapi still vouge.. kulit nampak licin, mulus dan gebu..
err kalau saya memang tak reti nak mekap bagi kulit nampak segebu ni.. memang terer lah..
really adore u..

Popular Posts