MAKAN BERSAMA NIK DI KUALA TERENGGANU 7.5.2010

Kenangan paling manis buat Gee bila dapat betemu Nik di Kuala Terengganu. Buat julung kalinya Gee ke sana di atas urusan memakoverkan Yuzi di Felda Jerangau. Memang seronok dan cool walaupun cuaca agak panas di sana, namun tidak membantutkan urusan Gee Kuala Terengganu ini. Penginapan Gee di sponsor oleh Yuzi dan bertempat di Seri Indah Resort. Memang puas hati dengan bilik di sana. Kalau nak bercuti bolehlah memilih penginapan ini. Best sangat ada swimming pool lagi... Bersebelahan pantai. Lihat pic kenangan kami...Selepas makeupkan Yuzi... dalam kul 6.30 tu Gee cepat-cepat turun pergi swimming.... Mengaplikasikan Cikgu Dodi(my opismate) punya ilmu... Seronok berenang sampai letih.Bilik sebesar ni Gee tinggal sesorang sambil mengupdate blog dan facebook. Huhuhu
Nik(makeup artis) merupakan salah seorang anak didik Gee sedang menikmati hidangan di salah sebuah gerai yang dikatakan memang berbaloi dan murah.
Tengok tu kami makan Garapu 3 rasa. Best tahap world!
Ha... yang ni plak adik Nik. Hensemkan... (jangan kembang dah ler). Katanya sedang menuntut di Uitm pahang semeser ke 3 dalam jurusan undang-undang. Kami sembang bagai dah kenal lama... Huhuhu Walhal baru jer diperkenalkan ole Nik. Biasalah topik kami tak lari dari makeup kalau dah sembang dengan Nik. Gelak tawa kami juga terpaksa diperlahankan setelah menyedari orang sekeliling memerhati kami. Tapi kami tidaklah sampai tidak menghormati mereka. Cuma cara kami berpakaian agak lain sedikit dengan warna merah dan maroon macam berjanjilah pulak... Malam tu selepas makan kami jalan-jalan melihat Masjid Kristal, dan melihat tempat-tempat agak glamour di KT ni... Okey Nik and Yuzi TQ so much. Thaks hadiah yang diberikan oleh Nik kepada Gee dan ChiChi. Buat ynadona... takper alau tak sempat jumpa Gee lain kali kita boleh kete lagi... Apa-apapun tahniah buat ynadona kerana dua inggu lagi akan melangsungkan perkahwinannya. Kalau ada umur Gee ke KT lagi...

Comments

annfrendly said…
This comment has been removed by the author.
annfrendly said…
bestnya..
anak murid bertemu sifu mekap ya :)
terliur tengok makanan tue
ynadona said…
cedeynye tgk entry ni..=(
geecantik said…
tq ann... ynadona... takpe takde rezeki dona... lain kali kita jumpa lagi ya...

Popular Posts