TAHNIAH! BUKU ASAS SOLEKAN MENGUNGGULI CARTA TERLARIS BUKU DI PASARAN SELAMA 2 MINGGU BERTURUT-TURUT

TAHNIAH! buat Amy Janz dan Lily Haslina Nasir. Khabarnya buku ini telah laris di pasaran dan menduduki tangga pertama terlaris - menurut sumber dari Alaf Dua Puluh Satu Sendirian Berhad. (www.alaf21.com.my) Khabarnya telah menewaskan carta popular novel yang sememangnya mendapat tempat di hati peminat di seluruh Malaysia. Merupakan buku UMUM yang menjadi gempar apabila berjaya menewaskan buku-buku popular alaf yang lain. Buku ini di katakan memang memenuhi citarasa bagi setiap wanita dan rugi kalau tak dapatkannya di kedai buku berhampiran. Sememangnya sesuai dijadikan rujukan tatkala bersolek. Juga sesuai bagi mak andam dan pak andam. Almost Perfect! Jadi jangan lepaskan peluang buku ini di kedai buku dan di PESTA BUKU ANTARABANGSA akan datang dengan bertemu sendiri AMY JANZ di sana. Pesta buku tu pada 19.03.2110. Let's kumpul duit untuk beli buku ni di pesta buku nanti.

Comments

MisZ Aien said…
Betul 2 gee..rugi klau xbeli.. sbb byk info psal kcntikan dan penjagaan muka.. memang berbaloi setanding harganya.. tahniah gak kt gee..krna mmperknalkan buku ni kt sye...thnx gee cantik
geecantik said…
MisZ Aien. Tq so much memberi pandangan yang benar-benar terharu buat Ge. Yang di luar sana jika dah memeliki buku ini silalah memberi komen membina untuk buku ini. TQ
iEnA eLiEnA said…
ahaaa
iena dtg singgah...
yups aien betul tu rugi klu tak beli..
berbaloi baloi..
iena pn dh beli n dah praktikkan ape yg ade kt dlm buku tu..
dh mule mekap org pun..
ngee~~ best nye..
berani2 takot..
tp mekap jugakkkk...
geecantik said…
good job iena... satu permulaan yang bagus
iEnA eLiEnA said…
salam gee...
aha smlm iena mekap org..
http://ienaeliena.blogspot.com/2010/03/majlis-pertunangan-liz.html
owkay tak gee..
kumen ah cket..
nk belajar nie..
minggu dpn ader lg ari sabtu..
boley la perbaiki klu ade silap..
tp gambar kamera iena gelap..tak cantek..ahaaa..buwokkk..
liyza "LOVE" said…
salam gee..susah betol nak cari buku asas solekan ge kat trg nih.da 2 hari liza cari buku tu still xjumpa.adoyai...camno lagi nak dapatkan buku tu yer..hmmmm
iEnA eLiEnA said…
liza..
beli online pun boley

Popular Posts