SURIANI CERIA DI HARI PERKAHWINAN WALAU TERPAKSA BERKONGSI TARIKH BERSEJARAH BERSAMA RAKAN KARIBNYA

Suriani... Orangnya memang sporting dan happy. Memang best bekerjasama dengan Su dan suaminya. Dua-dua sama cantik dan padan. Setelah menyelesaikan makeup persandingan Linda Gee bergegas terus ke rumah Suriani (kawan karib Linda). Masa tu Su dah call Gee, bimbang kalau Gee terlewat pulak untuk menata riasnya. Sewaktu menyiapkan Suriani, Gee sebenarnya dalam keadaan yang agak letih juga. Namun disebabkan tugasan yang dipikul Gee rasakan satu tanggugjawab yang besar untuk menyempurnakan majlis yang indah buat Suriani dan suami tersayang. ee mula berkenalan dengan teman-teman Su dan photographer (BARRI). Memang cantik bedikan lensanya. Katanya kamera yang digunakan ribuan ringgit. Tengok aje hasilnya ini. Kalau tak hanya sekadar gambar dari phone je lah Gee dapat tatapkan untuk peminat semua. Nantikan cerita mereka... SILA KLIK UNTUK BESARKAN GAMBAR
Anggun sungguh Suriani dengan pakain lace baru sahaja Gee siapkan. Beading penuh yang Gee tempah memang berbaloi dan memukau mata memandang tambahan pula dipakai waktu siang. Memang laksana puteri-puteri gitu. Gee pulak yang seronok tengok dia orang ni bersiap cantik. Huhuhu Gee jer tak kawin-kawin lagi siapkan pengantin-pengantin. Kata orang kalau dah jodoh tak ke mana ye tak?...

Comments

Chi Chi said…
pengantin nie muka dia memang cantik..... ada daya tarikan yg tersendiri.... tak jemu tengok pic dia... mcm ade value yg tertentu.... moden n tak tahu nak cakap lov his face..... ver2 nice... god gift...

Popular Posts