Musim Mengandam





Alhamdulilah!!!
Semenjak dua menjak ini tempahan andaman melalui internert ini mendapat sambutan. Tak tahu mana ceruk orang yang nak tempah i mengandam. Ini satu peluang yang baik dan baik untuk anda semua. Sebab i taklah ambil harga yang agak mahal berbanding dengan makeup artis yang lain. Berpatutan dan boleh dirunding. Yang penting hasil kerja menarik. Mostly i banyak mengandam kat Melaka sebab kedai abang i kat Melaka cuma i tukang running jer. So kalau kat Melaka harga lebih murah dan boleh dirunding. Pengalaman i pernah membuat 8-10 persalinan. Macam nak pengsan k. So kalau berminat sila call saya mana tahu nak tengok show room di Melaka kat Depan uitml Lendu. Kalau kat s.alam dan kelang kami ada show room. So kalau nak baju persalinan dan pelamin sila call 019-6456564. Segera! Tak menyesal.


Comments

Popular Posts